čtvrtek 1. ledna 2015

U-POWER si potrpí na pohodlí a design. A vy?

Může být bezpečnostní obuv pohodlná i pěkná?
Posuďte sami.
bezpečnostní obuv KLATT


V minulých letech jsme Vás na stránkách odborného časopisu INOVACE informovali o konstrukci a přednostech obuvi U-Power® a  uvedli  řadu inovativních technologických prvků, díky kterým je tato obuv unikátní. Tyto prvky především zvyšují bezpečnost při práci, ale také značně zlepšují komfort a vzhled obuvi.

Stále více firem dnes zajímá, jak jeho zaměstnanci jsou vybaveni z hlediska bezpečnosti práce, jak vypadají a vystupují. Jde nejen o ochranu zdraví při práci,  ale i o reklamu a image firmy. Dobře padnoucí  pracovní oděvy z kvalitních materiálů, jakož i bezpečná, pohodlná a funkční  obuv by měly být pro úspěšnou firmu základem. Stejně tak, jako je třeba vyměnit starou, nespolehlivou, pomalou a hlučnou techniku s vysokou spotřebou za techniku novou, rychlejší a  úspornější, je vhodné nahradit i „levnou“, nekvalitní a těžkou obuv. A to za  za obuv pohodlnou, lehkou i hezkou, vyrobenou z moderních materiálů a za použití nejnovějších technologií.


U značky U-Power® se kromě designu také dbá na odlehčení obuvi. Je všeobecně známo, že pokud docílíme vyšší produktivity práce, ve finále šetříme náklady. Stejně jako ve sportu tak i při práci platí, že snížení váhy obuvi zvyšuje výkon. Nižší váhy obuvi U-Power® je docíleno nekovovou ochranou proti propíchnutí Save&Flex® a odlehčenými bezpečnostními špicemi AirToe®  Composite nebo AirToe® Aluminium, které váží téměř o polovinu méně než běžná kovová bezpečnostní tužinka.




Kvalitní pracovní obuv, vybavená moderními bezpečnostními prvky, má prokazatelný vliv na ochranu zdraví i pracovní výkon. V neposlední řadě je i výrazem úcty zaměstnavatele vůči svým zaměstnancům.  





Ondřej Hýža
KLATT s.r.o.
www.klatt.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat